Nejnovější recenze ze sekce Dětská odrážedla
- Tichá, lehká, super kup
2 v jednom , příprava na kolo☺
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Český výrobek.
- Kvalitní, pevné zpracování.
- Lehký
- Český
- Pěkná barva
- Hezký design
Líbí se mi, že je to český výrobek, lehký a moc pěkný, určitě doporučuji pro deti, co se učí jezdit na odrážedle, cena v tomto obchodě byla velmi přízniva
Kvalitní provedení, krásný vzhled. Celková spokojenost.
Ideální motorka za rozumnou cenu :)
Koupili jsme již druhou a děti jsou spokojené
- Byl to dárek
bude teprve darován a následně používán
- Levné, spíš pro 3 lete ditě
- Dětem do 2 let zásadně ne
Všechno plastové a dlouho to montujete. Dítě z toho neustále padá. Ale cena je dobrá
- Už jsme kupovali vnukovi a velká spokojenost proto další pro vnučku
- Autíčko bylo rozložené -to jsem nečekala.Plast nekvalitní,zpracování také nic moc,čekala jsem za ty peníze trochu lepší kvalitu
Tiche kolecka, prijemne na dotek riditka, zatim jezdime okolo baraku a spokojenost.
- není pro nejmenší děti, je pro děti jak je uvedeno od 2 let- je vratké
Skútr jsme koupili pro dvouletého syna, ale i v nejnižší sedačka je moc vysoko, nedosáhne na zem. Navíc je dost těžký, takže pro menší dětí je horší manipulace. Lepší by bylo, kdyby byla vzadu dvě kolečka. Asi ho budeme vracet. Ale jinak je pěkný a pro větší děti bude bezva.
Dobre zpracovani, lehke.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Pěkný vzhled a provedení.
- Nekvalitní plast, papírové nálepky, které si musíte nalepit sami. Motorka na webu vypadá lépe než ve skutečnosti.
Vnuk si ji v hracím koutku nemocnice vyhledal a moc se mu líbila. dostane ji k prvním narozeninám.
- To snad ani nejde zničit.Malými dětmi