Poradna Odrážedla


Autor: | Vloženo: 06.03.2015 000 14:14 | Témata: Poradna Odrážedla

Odrážedlo s možností dokoupení pedálů

Dobrý den, ráda bych koupila 2 letému synovi odrážedlo, ke kterému by se později daly dokoupit pedály (se setrvačníkem nejspíš) a vytvořit mu tím na přechodnou dobu už první kolo. Je na svůj věk poměrně vysoký a vyspělý, takže počítám, že jako odrážedlo nám to bude vyhovovat jen krátce. Zatím jsem našla pouze JD Bug Billy, u kterého tato možnost je. Děkuji!

  • 6. března 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den Magdaleno,

    pokud chcete pro svého syna koupit kvalitní dětské odrážedlo a následně i kolo, tak určitě není dobrá cesta řešit to nějakým kombinovaným odrážedlem s možností dokoupení pedálů. Tyto produkty často nejsou moc kvalitní a nemají tolik možností co se nastavení posedu s ohledem na růst dítěte týče.

    Na kolo jsou kladeny následně jiné požadavky na velikost a možnosti nastavení, montáž balančních koleček apod.

    Lepší je určitě pořídit nejprve odrážedlo a pak následně kolo, které je už od začátku vybaveno kvalitním středem šlapání a nabízí možnost nastavení řidítek, sedla a také pro počáteční výuku (brzdění a rozjezdu) disponuje i balančními kolečky.

    Při výběru můžete využít i naše články jak vybrat odrážedlo / kolo:
    http://www.skibi.cz...
    http://www.skibi.cz...

    Kvalitní a cenově dostupná jsou např. odrážedla z naší vlastní produkce:
    http://www.skibi.cz...

    Až dítě povyroste, tak se toto odrážedlo dá bez problému prodat jako bazarové a můžete dítěti následně pořídit rovnou dětské kolo 12".

    V případě dalšího dotazu se na nás neváhejte obrátit.

    S pozdravem
    Skibi Kids Shop

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 6. března 2015 - Oficiální zástupce obchodu Dráček.cz

    Dobrý den, žádné jiné odrážedlo, než JD Bug Billy přídavné pedály nemá. Pokud Vám toto řešení prijde dobré, je to jediná možnost.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Dráček.cz

      6. března 2015 - Oficiální zástupce obchodu Dráček.cz

      jinak souhlasím s názorem výše, že je lepší koupit odrážedlo a pak kolo. Přídavný šlapací systém je u JD Bug je sice funkční, ale není to opravdové ježdění jako na kole už jenom tím, že odrážedlo je velikostně přizpůsobené velmi malým dětem a kromě výšky sedla tam nenastavíte prakticky nic. Vzhledem k ceně přídavných pedálů je opravdu lepší kouknout i třeba po bazarovém kole, které se dá za cenu pedálů koupit a udělá to lepší službu:-)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.