Nejnovější recenze ze sekce Dětská odrážedla
Produkt se zdá být v pořádku, bez zjevných vad a hlavně se líbil vnučce, což je pro nás nejdůležitější.
Pro mne novinka a moc se mi libi
Super barva, výhodné dvě výškové polohy koleček, možnost přestavět z dvojkolky na trojkolku. Lano užitečné, odrážedlo se dá nosit přes rameno, nebo přes rukojet koárku.
Ještě jsme zboží nevyzkoušeli.
kvalita Čína
ONLINESHOP.CZ
Líbil se mi
Smoby 3 v 1 autíčko Maestro modré
Přidáno: 29. června 2022
(naposledy upraveno 25. července 2022)
Zakoupeno v MegaHračky.cz
Pro vnoučka k prvním narozeninám,naprostá spokojenost
- Odrážedlo je bytelné, nosnost psaná okolo 20kg, ale manžel ho na okamžik zkusil a drželo :)
- Moc pěkně udělané
- Krásný detail ve formě uzávěru od nádrže
Odrážedlo se musí smontovat, což není až taková věda, horší je, když ho potřebujete smontované zabalit jako dárek :D
Doporučuju montovat na podložce, aby se nepoškrábalo, protože s odrážedlem je třeba různě otáčet a zapřít si ho při utahování šroubů. Na přidělání sedačky je dobrý krátký šroubovák, s klasickým se špatně manipuluje, chybí k tomu prostor.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- .
zkušenosti přímé zatím nemáme, neboť je to dárek k narozeninám. Jinak jednoduchá montáž a líbí se mi celkový design výrobku
- zakoupeno už pro třetího vnoučka k 1. narozeninám a pokaždé veliká spokojenost. Roste s dětmi.
Lehký,malý si ho ihned oblíbil.Řiditka se otáčejí,samolepky všechny drží i po dešti.
Klasické odrážedlo. Lehké, dobře se na něm jezdí - nepletou se nožky pod kola. Od cca 2 let
- Stabilní,lehký
- Suoer
- variabilní tříkolka použitelná od 1roku
velká nosnost
dobře zpracované
Doporučuji . Vnouček spokojený
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »